WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Document Management Systemen

Het digitaal beheren van documenten in een Document Management Systeem (DMS) is een actueel thema bij veel organisaties. Een DMS-selectietraject is echter niet eenvoudig en vereist de nodige voorbereiding. Hier vindt u alle benodigde informatie over Document Management Systemen op één centrale website.

Document Management Systemen onderzoek

ICT Portal doet constant onderzoek naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Document Management Systemen. Hieruit volgen praktische publicaties zodat IT managers en projectleiders altijd van actuele informatie worden voorzien rondom het onderwerp Document Management Systemen.

DMS Wijzer 2021

Verschillende trends, pakketten, leveranciers, kosten en methoden: maar wat is het meest geschikt voor uw organisatie? De De DMS Wijzer is een essentiële leidraad voor projectleiders die zich oriënteren op de aanschaf van een (nieuw) softwarepakket voor documentbeheer. U vindt er onder andere: prijzen, verschillende leveranciers, functionaliteiten, een pakkettenvergelijk, tips en belangrijke valkuilen.DMS Wijzer 2021 helpt bij het maken van de juiste keuze en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Verschillende DMS-onderwerpen

Dit artikel als bron gebruiken?

European Knowledge Center for Information Technology (Ed.). (2015, 17 april). Document Management Systemen. Geraadpleegd op ICT Portal. https://www.ictportal.nl/onderwerpen/document-management-systemen