WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Document Management

Het digitaal beheren van documenten in een Document Management Systeem (DMS) is een actueel thema bij veel organisaties. Een DMS-selectietraject is echter niet eenvoudig en vereist de nodige voorbereiding. Hier vindt u alle benodigde informatie over Document Management Systemen op één centrale website.

Document Management Systemen onderzoek

ICT Portal doet constant onderzoek naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Document Management Systemen. Hieruit volgen praktische publicaties zodat IT managers en projectleiders altijd van actuele informatie worden voorzien rondom het onderwerp Document Management Systemen.

DMS Wijzer 2024

Verschillende trends, pakketten, leveranciers, kosten en methoden: maar wat is het meest geschikt voor uw organisatie? De DMS Wijzer 2024 helpt bij het maken van de juiste keuze en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Praktische DMS-Digiboeken voor projectleiders

Een DMS-project heeft structuur en een goede aanpak nodig. Hiervoor heeft het kenniscentrum speciale Digiboeken over documentbeheer ontwikkeld, zodat projectleiders handvatten aangereikt krijgen tijdens het DMS-traject. Hieronder staat een bundeling van de Digiboeken over document management:

Verschillende DMS-onderwerpen