WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Quality Management

Het verbeteren van de kwaliteit neemt bij steeds meer organisaties een belangrijke plek in. ICT Portal monitort daarom alle ontwikkelingen rondom het onderwerp kwaliteitsbeheer (Quality Management). Een selecteren van een softwarepakket voor kwaliteitsbeheer, ook wel een QMS genoemd, is vaak niet eenvoudig, gezien het brede aanbod van allerlei verschillende QMS-pakketten voor diverse sectoren met specifieke behoeften voor functionaliteiten. Op dit kennisportaal vindt u alle benodigde informatie over kwaliteitsbeheersystemen op één centrale plek.

Werken op een uniforme en kwaliteitsvolle manier

ICT Portal publiceert met regelmaat nieuwe artikelen over het onderwerp QMS. Deze artikelen gaan over de meest recente ontwikkelingen, software innovaties en nieuwe methoden. Hierdoor blijven IT-professionals op het gebied van kwaliteitsbeheer altijd up-to-date.

Aanvullende Wijzers over QMS

Voor informatie die noodzakelijk is tijdens een QMS-traject kunt u kosteloos de DMS Wijzer en de ERP Wijzer aanvragen. Hierin staan mogelijkheden voor workflows, tips voor QMS-modules per sector, interessante koppelingen voor beter kwaliteitsbeheer, mogelijke valkuilen tijdens een QMS-traject, en nog veel meer.

Praktische QMS-Digiboeken voor projectleiders

Een project omtrent kwaliteitsbeheer heeft structuur en een goede aanpak nodig. Hiervoor heeft het kenniscentrum speciale Digiboeken voor quality management ontwikkeld, zodat projectleiders handvatten aangereikt krijgen tijdens het QMS-traject. Hieronder staat een bundeling van de Digiboeken over kwaliteitsbeheer:

Verschillende artikelen over kwaliteitsbeheer