WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Digital Signage

Het kiezen van het meest geschikte digital signage systeem lijkt al snel een enorme opgave. Toch is het de investering waard om tijd te steken in onderzoek naar de verschillende mogelijkheden, kosten en leveranciers van digital signage systemen. Een digital signage systeem (ook wel narrowcasting genoemd) kan namelijk een erg effectief en betaalbaar communicatiesysteem zijn.

Content voor digital signage systeem

Het succes van elk digital signage systeem begint natuurlijk met de content. Digitale content moet er fris en professioneel uitzien. Verschillende bedrijven, maar ook tools kunnen helpen om dit voor elkaar te krijgen. ICT Portal doet constant onderzoek en houdt IT Managers of projectleiders op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom digital signage systemen.

Digital Signage Wijzer 2024

Zodra de content- en communicatiestrategie eenmaal is bepaald, komt de infrastructuur aan bod. Daarnaast is het kiezen van de juiste digital signage-leverancier een uitdaging. ICT Portal heeft daarom de Digital Signage Wijzer 2024 ontwikkeld. De wijzer is een bundel van onafhankelijke informatie die eigenlijk onmisbaar is bij een digital signage-project: een checklist, prijzen van de verschillende systemen, en gebruikerservaringen met verschillende digital signage leveranciers in Nederland en België.

Verschillende narrowcasting-onderwerpen

Dit artikel als bron gebruiken? Klik en kopieer:

European Knowledge Center for Information Technology. (2023, 7 december). Digital Signage. ICT Portal. https://www.ictportal.nl/onderwerpen/digital-signage