WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Human Resource Management

ICT Portal houdt alle ontwikkelingen rondom HRM-systemen nauwlettend in de gaten. Op deze website vindt u alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Actuele informatie

ICT Portal doet steeds onderzoek naar verschillende zaken op het gebied van HRM. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe HRM-systemen op de markt zijn, een kostenvergelijking tussen diverse pakketten, interessante toepassingen of nieuwe trends. ICT Portal houdt hiermee IT managers op de hoogte van het laatste nieuws rondom Human Resource Management.

HRM Wijzer 2021

Voor alle noodzakelijke informatie die nodig is om een goede beslissing te kunnen nemen tijdens een HRM-selectietraject, kunt u kosteloos de De HRM Wijzer is een essentiële leidraad voor projectleiders die zich oriënteren op de aanschaf van een (nieuw) softwarepakket voor Human Resource Management. U vindt er onder andere: prijzen, verschillende leveranciers, functionaliteiten, een pakkettenvergelijk, tips en belangrijke valkuilen.HRM Wijzer aanvragen. Hierin staan een vergelijking van diverse populaire HRM-pakketten, de kosten van een HRM-systeem, mogelijke valkuilen, een Leverancier Checklist en nog veel meer.

Belangrijke informatie

Het is van groot belang dat een organisatie zich goed voorbereidt op een HRM-project. Meestal wordt er direct informatie ingewonnen bij leveranciers, maar deze informatie kan gekleurd zijn. ICT Portal is onafhankelijk en niet verbonden aan leveranciers. Op deze manier kan er objectief over HRM-systemen worden gepubliceerd. In samenwerking met het Europees kenniscentrum EKCIT wordt de HRM Wijzer aangeboden die kan nuttig zijn tijdens een HRM-selectietraject.

Verschillende HRM-onderwerpen

Dit artikel als bron gebruiken?

European Knowledge Center for Information Technology (Ed.). (2015, 17 april). Human Resource Management. Geraadpleegd op ICT Portal. https://www.ictportal.nl/onderwerpen/human-resource-management