WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Human Resource Management

ICT Portal houdt alle ontwikkelingen rondom HRM-systemen nauwlettend in de gaten. Op deze website vindt u alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Actuele informatie

ICT Portal doet steeds onderzoek naar verschillende zaken op het gebied van HRM. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe HRM-systemen op de markt zijn, een kostenvergelijking tussen diverse pakketten, interessante toepassingen of nieuwe trends. ICT Portal houdt hiermee IT managers op de hoogte van het laatste nieuws rondom Human Resource Management.

HRM Wijzer 2024

Voor alle noodzakelijke informatie die nodig is om een goede beslissing te kunnen nemen tijdens een HRM-selectietraject, kunt u kosteloos de HRM Wijzer 2024 aanvragen. Hierin staan een vergelijking van diverse populaire HRM-pakketten, de kosten van een HRM-systeem, mogelijke valkuilen, een Leverancier Checklist en nog veel meer.

Belangrijke informatie

Het is van groot belang dat een organisatie zich goed voorbereidt op een HRM-project. Meestal wordt er direct informatie ingewonnen bij leveranciers, maar deze informatie kan gekleurd zijn. ICT Portal is onafhankelijk en niet verbonden aan leveranciers. Op deze manier kan er objectief over HRM-systemen worden gepubliceerd. In samenwerking met het Europees kenniscentrum EKCIT wordt de HRM Wijzer aangeboden die kan nuttig zijn tijdens een HRM-selectietraject.

Praktisch HRM-Digiboek voor projectleiders

Een project omtrent HR- en salarissoftware heeft structuur en een goede aanpak nodig. Om deze reden heeft het kenniscentrum een speciaal Digiboek voor HRM-projectleiders ontwikkeld, zodat zij handvatten krijgen tijdens het HRM-traject. Hieronder staat het HRM Functionaliteitenoverzicht, een volledige checklijst om het Programma van Eisen (PvE) voor een HRM-systeem op te stellen:

Verschillende HRM-onderwerpen