WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

We leveren tools, advies en inzichten aan professionals.

Navigeer door de complexe wereld van bedrijfssoftware, procesoptimalisatie en projectmanagement.

Over ICT Portal

400bedrijven worden jaarlijks geadviseerd.
500+softwarepakketten staan bij ICT Portal op de radar.
5.000professionals zijn lid van ICT Portal.
10jaar opgebouwde kennis en ervaring.

Sleutel tot succesvolle softwareselectie en -implementatie.

Ideeën en inzichten
Tools en templates
Specialistisch advies
Evaluatie en selectie

Het informatief ecosysteem van ICT Portal valt of staat met kennisdeling. Al jarenlang analyseren en onderzoeken we de bedrijfssoftware-industrie. Onze bevindingen, variërend van onderzoeksrapporten tot actuele trendanalyses, bieden informatieve rugdekking aan zowel leken als experts. Neem in minder tijd de juiste beslissingen met betrekking tot softwareselectie en -implementatie.

Onze praktische tools en templates richten zich specifiek op de softwareselectie en het implementatietraject. Ze zijn ontworpen ter vereenvoudiging van taken rond je softwareproject. Met behulp van deze tools doorloop je met vertrouwen de verschillende projectstadia, van marktverkenning tot selectie, en van implementatie tot continue procesverbetering.

Elk bedrijf heeft zijn eigen dynamiek en specifieke bedrijfsprocessen. Daarom richten we ons niet alleen op het bieden van het juiste softwareadvies, maar ook op het verder ontwikkelen en verfijnen van je bedrijfsprocessen. Daarbij streven we naar een cultuur van continue verbetering.

Het aanbod aan bedrijfssoftware op de markt is enorm. Hoe kom je snel tot een gedegen shortlist van geschikte systemen? Zijn intern de juiste softwarecriteria opgesteld? Welk pakket komt het dichtste in de buurt van de wensen en eisen? ICT Portal monitort bekende en minder bekende softwareoplossingen en bijbehorende partners. Met ons matching-systeem vind je de software die aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Verklein het risico op een mismatch en kom sneller tot een passende softwareselectie.

Objectief en onpartijdig

Onpartijdigheid is de kerneigenschap van ICT Portal. We leveren begrijpelijk advies in de complexe wereld van bedrijfssoftware en procesoptimalisatie. Vrij van externe invloed, en dat al jarenlang.