WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

DMS Functionaliteitenoverzicht

Gedetailleerde checklist voor het bepalen van de wensen en eisen voor een nieuw documentbeheersysteem (DMS).

DMS Functionaliteiten­overzicht

Vink aan, sla op, en ontdek software die aan je criteria voldoet.

Meer informatie

DMS Selectiekompas

Identificeer hiaten, stel prioriteiten en betrek stakeholders.

Meer informatie

DMS pakketselectie

Benut de kennis van ICT Portal en vind het pakket dat je zoekt.

Meer informatie

Als Pro-lid krijg je toegang tot alle bovenstaande hulpmiddelen en meer.

Layer 1 10% kortinzz Bespaar 10%

PRO

€ 50

Krijg direct toegang tot het DMS Functionaliteitenoverzicht.

Belangrijkste voordelen:

DMS Pakket­selectie

DMS Pakket­selectie

Aan de hand van de details die je via onze tools verstrekt, presenteren we je indien gewenst een aantal zorgvuldig geselecteerde DMS-softwarepakketten. Deze voldoen in hoge mate aan de criteria de je hebt opgegeven en sluiten goed aan bij jouw bedrijf of organisatie.

Van elke geselecteerde leverancier vind je de argumenten voor selectie in je projectomgeving. Als lid kom je daarmee snel tot een gerichte shortlist van softwareleveranciers met een bewezen trackrecord.

Waarom anderen Pro-lid zijn geworden:

Carla Klinkhamer – Controller

Hiber Betonvloeren

We werkten nog met een mappenstructuur en Excel.

Peter Keijsers – Productiemanager

ACB Transportbanden en Onderdelen BV

Het heeft ons een hoop tijd bespaard doordat we niet alles zelf hoefden te doen.

Veelgestelde vragen

Het is een online hulpmiddel dat een uitgebreide checklist van DMS-systeemfuncties biedt, gebaseerd op een analyse van 65 DMS-pakketten. Het overzicht helpt je bij het bepalen van de specificaties waaraan een DMS-systeem moet voldoen. De kans wordt daarmee kleiner dat interessante functionaliteiten over het hoofd worden gezien.

Het DMS Functionaliteitenoverzicht is bedoeld voor informatieprofessionals, IT-managers en beslissers binnen organisaties die overwegen om een nieuw DMS-systeem aan te schaffen, of hun bestaande systeem te upgraden.

Het overzicht versnelt het proces van het definiëren van je wensen en eisen. Door selectievakjes aan te klikken, geef je aan welke functies je belangrijk vindt. Dit resulteert in een op maat gemaakte lijst van specificaties die kan worden gebruikt bij het evalueren van verschillende DMS-systemen.

Ja, het DMS Functionaliteitenoverzicht is zo ontworpen dat het kan worden ingezet door organisaties van verschillende grootten en sectoren.

Dat zijn er nogal wat. Als Pro-lid krijg je bijvoorbeeld toegang tot het DMS Functionaliteitenoverzicht en kun je je voorkeuren opslaan, bewerken en exporteren. Je krijgt daarnaast toegang tot een projectbeheeromgeving. Mocht je gebruik willen maken van de inbegrepen leveranciersselectie, dan zijn in deze omgeving de leveranciers terug te vinden die voor je zijn geselecteerd.

Het Pro-lidmaatschap geeft je daarnaast toegang tot digiboeken die voor, tijdens en na het selectietraject van pas kunnen komen, zoals het digiboek ‘Help, ik krijg een demo’. Tot slot kun je gebruik maken van een toolkit voor efficiënt DMS-projectbeheer.

Het Pro-lidmaatschap kost 50 euro per maand. Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement, waarbij je profiteert van 10% korting.

Ja, we bieden ondersteuning aan alle Pro-leden bij het gebruik van het DMS Functionaliteitenoverzicht.

Onafhankelijk en objectief

Onafhankelijkheid is de kerneigenschap van ons platform. Samen met onze leden komen we tot begrijpelijk advies in de complexe wereld van bedrijfssoftware. Vrij van externe invloed, en dat al jarenlang.