WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Customer Relationship Management

Het beheren van klantrelaties is voor bijna alle organisaties van groot belang. ICT Portal monitort daarom alle ontwikkelingen rondom het onderwerp Customer Relationship Management (CRM). Een CRM-selectietraject is vaak niet eenvoudig, gezien het brede aanbod van allerlei verschillende CRM-pakketten voor diverse sectoren met specifieke functionaliteiten. Op dit kennisportaal vindt u alle benodigde informatie over CRM-systemen op één centrale plek.

Effectief klantrelatiebeheer

ICT Portal publiceert met regelmaat nieuwe artikelen over het onderwerp CRM. Deze artikelen gaan over de meest recente ontwikkelingen, software innovaties en nieuwe methoden. Hierdoor blijven IT-professionals op het gebied van CRM altijd up-to-date.

CRM Wijzer 2022

Voor informatie die noodzakelijk is tijdens een CRM-traject kunt u kosteloos de CRM Wijzer aanvragen. Hierin staan vergelijkingen van populaire pakketten, verschillende leveranciers, uitgebreide bespreking van de mogelijke kosten, mogelijke valkuilen tijdens een CRM-traject, en nog veel meer. Vraag direct de De CRM Wijzer is een essentiële leidraad voor projectleiders die zich oriënteren op de aanschaf van een (nieuw) softwarepakket voor klantrelatiebeheer. U vindt er onder andere: prijzen, verschillende leveranciers, functionaliteiten, een pakkettenvergelijk, tips en belangrijke valkuilen.CRM Wijzer 2022 aan.

Verschillende CRM-onderwerpen

Dit artikel als bron gebruiken?

European Knowledge Center for Information Technology (Ed.). (2015, 17 april). Customer Relationship Management. Geraadpleegd op ICT Portal. https://www.ictportal.nl/onderwerpen/customer-relationship-management