WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Kwaliteitsbeheersysteem (QMS) Functionaliteitenoverzicht

Bepaal de specificaties van het nieuwe kwaliteitbeheersysteem van je bedrijf. Met deze dynamische checklijst kunnen functionele prioriteiten direct met selectievakjes worden aangevinkt en opgeslagen. De kennistool bundelt de functionaliteiten van de gangbare QMS-pakketten. Versnel het proces om de wensen en eisen voor een nieuw QMS helder te krijgen.

Formaat: online uitgave

PRO Word PRO en krijg toegang tot dit digiboek. Wat is PRO?

50 €/maand

opzeggen wanneer je wilt
Beschrijving
Inhoudsopgave

Wat vind je precies in dit digiboek?

Het Kwaliteitsbeheersysteem Functionaliteitenoverzicht is een hulpmiddel voor bedrijven die zich serieus oriënteren op de aankoop van een QMS-pakket. De mogelijkheden in QMS-land zijn namelijk zeer uitgebreid. Bovendien bestaan er voor één functionaliteit vaak verschillende benamingen, wat het juiste pakket kiezen er niet gemakkelijker op maakt. Dit digiboek bundelt alle functionaliteiten van de gangbare systemen in één duidelijk overzicht. Versnel het proces om je wensen en eisen compleet te krijgen.

Hoe kan dit digiboek slim worden ingezet?

Het functionaliteitenoverzicht wordt aangeboden in de vorm van een uitgebreide checklijst. Dit zorgt voor voldoende verdieping, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. De gewenste functionaliteiten kunnen worden aangevinkt. De volledig ingevulde en opgeslagen gegevens kunnen bij ICT Portal worden ingediend via het knopje ‘Selectiehulp’ onderin het digiboek. Op basis van deze ingevulde wensen en eisen selecteren we enkele geschikte software-opties die voldoen aan de opgestelde criteria.

Dit functionaliteitenoverzicht kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI). Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor verdere ondersteuning in dit proces kun je contact opnemen met ICT Portal. We ondersteunen bedrijven tijdens selectietrajecten en helpen bij het vinden van bijpassende QMS-pakketten.

  • Aan de slag! (basisgegevens)
  • Inputsectie A: Algemeen kwaliteitsbeheer
  • Inputsectie B: Risico- en incidentmanagement
  • Inputsectie C: Kwaliteitscontrole
  • Inputsectie D: Training/ opleiding
  • Inputsectie E: Specifieke sectoren
  • Inputsectie F: Technische kenmerken
  • De gegevens zijn ingevuld; en wat nu?

Het screenshot op deze pagina geeft meer informatie over de inhoud van deze uitgave.