WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail
crm wijzer 2024

Gratis beschikbaar

CRM Wijzer 2024

De CRM Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een CRM-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat lijsten om CRM-systemen te vergelijken, een uitleg van de verschillen tussen een lokale implementatie (on-premise) en in de cloud, veelgemaakte fouten bij het implementeren, aandachtspunten bij de leveranciersselectie, de kosten van een CRM, enz.

Gratis toegang

Beoordeel deze uitgave:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 12 Gemiddeld: 4.8
Beschrijving
Inhoudsopgave

De CRM Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een CRM-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat lijsten om CRM-systemen te vergelijken, een uitleg van de verschillen tussen een lokale implementatie (on-premise) en in de cloud, veelgemaakte fouten bij het implementeren, aandachtspunten bij de leveranciersselectie, de kosten van een CRM, enz. De Wijzer kan bedrijven inzicht bieden in de verschillende aspecten die komen kijken bij Customer Relationship Management. De Wijzer is ook interessant voor: studenten, directieleden, consultancybedrijven en onderwijsinstellingen.

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology). EKCIT doet voortdurend onafhankelijk onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CRM, de verschillende softwarepakketten, bijbehorende leveranciers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Introductie Customer Relationship Management
  • Heeft elk bedrijf baat bij een CRM-pakket?
  • Losstaand CRM-pakket of geïntegreerde module in een ERP?
  • Welk soort CRM-pakket past bij de organisatie?
  • Klantenbinding met behulp van een CRM
  • CRM-pakkettenvergelijk
  • Hoe worden de kosten van een CRM-pakket gefactureerd?
  • Mogelijke valkuilen bij implementatie en gebruik van een CRM-systeem
Gratis toegang

Goed om te weten

Hoe krijg ik toegang tot deze uitgave?

Deze uitgave staat klaar in je eigen online bibliotheek. Meld je aan op deze pagina om direct toegang te krijgen.

Altijd actueel

De inhoud van de publicatie wordt continu geactualiseerd. De digitale uitgave wordt aangeboden in HTML5-formaat. Hiermee is de publicatie via je eigen browser te bekijken en kunnen we gebruik maken van interactieve elementen.

Voor wie is deze uitgave bedoeld?

Voor projectleiders, managers, (ICT)-professionals, studenten en docenten.

“Zoekende naar informatie over mogelijkheden die er zijn betreffende CRM pakketten kwam ik de ICT Portal tegen. Deze site biedt alle informatie over niet alleen CRM maar ook ERP aan. En dat zonder directe afhankelijkheid van leveranciers! De informatie op de site, heeft ons geholpen om een keuze te maken, met name de CRM Wijzer is hierbij erg behulpzaam geweest.”

Frans Kluijtmans – Manager ICT bij Cox Geelen bv.

Deze bedrijven waren blij met de gidsen