WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

VS-code

Wat kunnen programmeurs met VS-code?

VS-code staat voor Visual Studio Code. Dit is een In de basis betekent open source dat de broncode van software wordt meegeleverd. Dit betekent dat een bedrijf deze broncode kan gebruiken om zelf doorontwikkelingen uit te voeren, of dit door een derde partij kan laten doen. Ook kunnen er functionaliteiten worden toegevoegd die andere gebruikers uit de community (die ook over de broncode beschikt) ontwikkeld hebben. Open-source-software wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het inrichten van documentbeheer (DMS) en Enterprise Resource Planning (ERP).open source broncode editor van Microsoft waarmee doorontwikkeld kan worden op de broncodes van Microsoft zelf, Linux of Apple. VS-code zelf is gratis, maar om de broncode van de programma’s te kunnen bewerken, moeten er wel rechten gekocht zijn van het originele product. Zo kunnen bedrijven zonder licentierechten op een ERP-systeem van Microsoft, geen extra functionaliteiten of applicaties schrijven voor dit programma. Bovendien geven de meeste leveranciers ook de rechten op de broncode niet meteen aan de eindklant, maar gaat de extra software-ontwikkeling via gecertificeerde partners.

Hoe kan Visual Studio Code bedrijfssoftware verbeteren?

Via VS-code kunnen een interne IT-dienst of de juiste partners eenvoudig en snel maatwerk uitvoeren voor Onder software verstaan we alle programma’s en applicaties die ervoor zorgen dat een informatiesysteem naar behoren werkt. Dit zijn niet-materiële componenten, in tegenstelling tot hardware. Software kan je dus niet aanraken, maar is wel nodig om een informatiesysteem taken te laten uitvoeren. Deze programma’s zorgen er onder andere voor dat een computer gebruikt kan worden voor tekstverwerking, om te surfen op het internet of om video’s te bewerken.bedrijfssoftware. De code neemt de vorm aan van extensies voor de meest voorkomende programmeertalen. Wie via VS-code software wil schrijven, heeft in principe dus voldoende aan een basiskennis van programmeren. Vooral ERP-systemen die in de basis erg algemeen zijn gebouwd, zoals Microsoft Dynamics 365 is een volledige cloud-oplossing, opgebouwd uit verschillende applicaties die af te nemen zijn in SaaS-vorm. Microsoft benadrukt zelf vooral de combinatie van ERP en CRM. Het bedrijf belooft een vergaande integratie met Office 365 en Power BI. In hoeverre worden deze beloftes ingelost? Voor wie is Dynamics 365 het overwegen waard? Wat kan het pakket verwezenlijken waar voorgaande versies te kort schoten?Microsoft Dynamics 365, zijn vaak compatibel met VS-code. Dit heeft zo zijn voordelen: bedrijven profiteren zowel van een goed uitgewerkte brede basis als van de mogelijkheid om het systeem te (laten) aanpassen aan hun specifieke wensen en eisen.

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 5 Gemiddeld: 3.2

Dit artikel als bron gebruiken?

European Knowledge Center for Information Technology (Ed.). (2018, 27 april). VS-code. Geraadpleegd op ICT Portal. https://www.ictportal.nl/ict-lexicon/vs-code