WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail
digital signage wijzer 2024

Gratis beschikbaar

Digital Signage Wijzer 2024

De Digital Signage Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een digital signage-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat lijsten om digital signage-systemen (narrowcasting) te vergelijken, een uitleg van de verschillen tussen een lokale implementatie (on-premise) en in de cloud, veelgemaakte fouten bij het implementeren, informatie over beeldschermen, aandachtspunten bij de leveranciersselectie, de kosten van digital signage, enz.

Gratis toegang

Beoordeel deze uitgave:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 4 Gemiddeld: 5
Beschrijving
Inhoudsopgave

De Digital Signage Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een digital signage-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat lijsten om digital signage-systemen (narrowcasting) te vergelijken, een uitleg van de verschillen tussen een lokale implementatie (on-premise) en in de cloud, veelgemaakte fouten bij het implementeren, informatie over beeldschermen, aandachtspunten bij de leveranciersselectie, de kosten van digital signage, enz. De Wijzer is ook interessant voor: studenten, directieleden, consultancybedrijven en onderwijsinstellingen.

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology). EKCIT doet voortdurend onafhankelijk onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting, de verschillende softwarepakketten, bijbehorende leveranciers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Digital Signage
  • Toepassingen van narrowcasting
  • Digital Signage in de cloud
  • Vergelijking tussen verschillende schermen
  • Kosten van schermen, mediaplayers en software
  • Return On Investment (ROI) van Digital Signage
  • Leveranciers Check
  • Digital Signage valkuilen
  • Digital Signage in de praktijk
  • Project Checklist
Gratis toegang

Goed om te weten

Hoe krijg ik toegang tot deze uitgave?

Deze uitgave staat klaar in je eigen online bibliotheek. Meld je aan op deze pagina om direct toegang te krijgen.

Altijd actueel

De inhoud van de publicatie wordt continu geactualiseerd. De digitale uitgave wordt aangeboden in HTML5-formaat. Hiermee is de publicatie via je eigen browser te bekijken en kunnen we gebruik maken van interactieve elementen.

Voor wie is deze uitgave bedoeld?

Voor projectleiders, managers, (ICT)-professionals, studenten en docenten.

“Super verhelderend! De gids geeft waardevolle en onafhankelijke informatie, waardoor wij beter voorbereid in gesprek konden gaan met de leveranciers.”

Nils van den Boogaard – Communicatiemanager bij Autoradam Autolease, -verhuur, wassen & tanken

Deze bedrijven waren blij met de Wijzer