WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Digital Signage Functionaliteitenoverzicht

Dit kennisdocument helpt je bij het bepalen van de specificaties voor digital signage. De prioriteiten van de functionaliteiten kunnen direct in het document met selectievakjes worden aangevinkt en opgeslagen in dit dynamisch invuldocument. Het biedt één duidelijk overzicht van alle functionaliteiten en eigenschappen van verschillende CMS-pakketten, inclusief benodigde hardware voor beeldschermcommunicatie. Dit hulpmiddel versnelt het proces om de wensen en eisen voor een nieuw digital signage-systeem compleet te krijgen.

Formaat: online uitgave
Pagina’s: 35
Aantal Digital Signage-selectiecriteria: 392

Direct Openen

Word Premium-lid voor 29€ per maand om dit Digiboek te openen.

Beoordeel deze publicatie:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 4 Gemiddeld: 5
Beschrijving
Inhoudsopgave
Review

Wat vind je precies in het overzicht?

Dit Functionaliteitenoverzicht Digital Signage is een hulpmiddel voor bedrijven die zich oriënteren op de mogelijkheden van software en hardware voor digital signage. Het is een hulpmiddel voor projectleiders om een beter beeld te krijgen van wat digital signage kan bieden, en waar je rekening mee moet houden bij de keuze voor een systeem. De uitgave bundelt alle functionaliteiten en eigenschappen die verschillende CMS-pakketten en hardware voor beeldschermcommunicatie op dit moment aanbieden in één duidelijk overzicht. Door het invullen van de checklists kunnen organisaties achterhalen welke functionaliteiten er gewenst zijn, en welke prioriteit ze hebben. Zo kan een bedrijf zich goed voorbereiden tijdens de oriëntatiefase en biedt dit document houvast tijdens het digital-signage-selectietraject.

Hoe kan dit document slim worden ingezet?

Deze uitgave wordt aangeboden in de vorm van een uitgebreide checklist. Deze zorgt voor voldoende verdieping, zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. De vakjes met de gewenste functionaliteiten kunnen worden aangevinkt, en de volledig ingevulde en opgeslagen lijst kan naar ICT Portal worden verstuurd via de knop ‘Selectiehulp’ in de menubalk onder in het scherm. Je kan de ingevulde lijsten ook naar jezelf sturen, via de knop ‘E-mail’ in dezelfde menubalk onder in het scherm. Op basis van deze ingevulde wensen en eisen kan het kenniscentrum EKCIT enkele geschikte software- en hardware-opties voorstellen die voldoen aan de opgestelde criteria, zodat je de meest bijpassende oplossingen voor digital signage goed kan vergelijken tijdens het oriëntatietraject.

Het is belangrijk te benadrukken dat het hier om een functionaliteitenoverzicht gaat. Dit hulpmiddel kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI), maar is geen handleiding voor het opstellen van een RFI. Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor de verdere ondersteuning in dit proces, kan er wel steeds contact opgenomen worden met EKCIT. Het kenniscentrum is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven tijdens selectietrajecten en neemt dit soort onderdelen mee in de uiteindelijke selectie van de bijpassende oplossingen voor uw organisatie.

  • Aan de slag! (basisgegevens)
  • Checklist A: CMS inhoudelijk
  • Checklist B: CMS technische kenmerken
  • Checklist C: Hardware
  • Checklist D: Aanschafmodel
  • De lijsten ingevuld; en wat nu?

Wat vond je van dit Digiboek?

Ervaringen van Premium-leden

Marjon Duijvestijn (Marketing-communicatiespecialist, Paardekooper B.V.)

“Bij het inlezen over narrowcasting belandde ik op de website van ICT Portal en kwam daar de mogelijkheid van het functionaliteitenoverzicht tegen. Dit overzicht heeft me enorm geholpen om een duidelijke inventarisatie te maken van een narrowcasting-implementatie voor onze verschillende vestigingen. De verschillende checklists waren een zeer handige tool hierbij.”