WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Digital Signage Functionaliteitenoverzicht

Bepaal de specificaties van het nieuwe digital signage-systeem van je bedrijf. Met deze dynamische checklijst kunnen functionele prioriteiten direct met selectievakjes worden aangevinkt en opgeslagen. De kennistool bundelt de functionaliteiten en eigenschappen van de gangbare softwaresystemen en hardwarecomponenten. Versnel het proces om de wensen en eisen voor een nieuw digital signage-systeem helder te krijgen.

Formaat: online hulpmiddel

PRO Word PRO en krijg toegang tot dit digiboek. Wat is PRO?

50 €/maand

opzeggen wanneer je wilt
Beschrijving
Inhoudsopgave
Review

Wat vind je precies in het overzicht?

Dit Digital Signage Functionaliteitenoverzicht is een hulpmiddel voor bedrijven die zich oriënteren op de mogelijkheden van software en hardware voor digital signage. Het is een hulpmiddel voor projectleiders om een beter beeld te krijgen van wat digital signage (narrowcasting) kan bieden, en waar je rekening mee moet houden bij de keuze voor een systeem. De uitgave bundelt alle functionaliteiten en eigenschappen die verschillende CMS-pakketten en hardware voor beeldschermcommunicatie op dit moment aanbieden in één duidelijk overzicht.

Hoe kan dit hulpmiddel slim worden ingezet?

Het Functionaliteitenoverzicht wordt aangeboden in de vorm van een uitgebreide checklijst. Dit zorgt voor voldoende verdieping, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. De gewenste functionaliteiten kunnen worden aangevinkt. De volledig ingevulde en opgeslagen gegevens kunnen bij ICT Portal worden ingediend via het knopje ‘Selectiehulp’ onderin het digiboek. Op basis van deze ingevulde wensen en eisen kunnen we enkele geschikte opties voorstellen die voldoen aan de opgestelde criteria.

Dit hulpmiddel kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI). Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor de verdere ondersteuning in dit proces, kun je contact opnemen met ICT Portal. We kunnen je helpen bij het vinden van bijpassende digital signage systemen voor je bedrijf.

  • Aan de slag! (basisgegevens)
  • Inputsectie A: CMS inhoudelijk
  • Inputsectie B: CMS technische kenmerken
  • Inputsectie C: Hardware
  • Inputsectie D: Aanschafmodel
  • De gegevens zijn ingevoerd; wat nu?

Het screenshot op deze pagina geeft meer informatie over de inhoud van deze uitgave.

Wat vond je van dit digiboek?

Ervaringen van PRO-leden

Marjon Duijvestijn (Marketing-communicatiespecialist, Paardekooper B.V.)

“Bij het inlezen over narrowcasting belandde ik op de website van ICT Portal en kwam daar de mogelijkheid van het functionaliteitenoverzicht tegen. Dit overzicht heeft me enorm geholpen om een duidelijke inventarisatie te maken van een narrowcasting-implementatie voor onze verschillende vestigingen. De verschillende checklists waren een zeer handige tool hierbij.”