WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Waarom kiezen voor PRO?

Pro bestaat uit een combinatie van projectmanagement software, digiboeken en tools.

Want alleen met de juiste kennis, handvatten en projectbeheersing maak je IT-projecten tot een succes.

Digiboeken

Verhoog het kennisniveau en de bewustwording in de organisatie

Met de digiboeken over bedrijfssoftware, projectmanagement en procesoptimalisatie leg je de noodzakelijke basis voor je IT-projecten.

De publicaties worden up-to-date gehouden, zodat je de beschikking hebt over de meest actuele informatie. Sommige digiboeken bevatten video’s: interviews met experts en casestudies. Pro-leden krijgen toegang tot alle content.

Een IT-project doe je niet in je eentje.

Een goede aanpak en een gestroomlijnde samenwerking kunnen het verschil maken tussen een geslaagd of een gestrand project. Geef meer collega’s toegang tot Pro en creëer de noodzakelijke synergie.

ict portal projectbeheer samenwerking

Project Management

ProjectCoach
Thematische projectaanpak
Takenmanager
Projectplanning
Risicobeheersing
Vastlegging

Je project moet je vanaf het begin gestructureerd opzetten. Hiervoor is ProjectCoach zeer geschikt.

Het is je centrale plek om projectmatig te werken richting een succesvol geïmplementeerd systeem.

templates projectcoach

Voor de thema’s ERP, DMS, HRM en CRM zijn projecttemplates gemaakt. Deze templates bevatten een voorgedefinieerde projectaanpak, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.

De templates zijn tot stand gekomen aan de hand van de succesvolle projectaanpak van ervaren consultants.

In ProjectCoach kun je taken maken, toewijzen en afvinken per mijlpaal. Werk stapsgewijs door alle projectfasen: projectgoedkeuring, analyse, selectie, implementatie en beheer- en optimalisatie.

Vertraging is een van de meest voorkomende projectrisico’s. De Gantt-chart geeft alle taken en de tijdlijn weer in één overzicht, zodat je de projectplanning goed kunt bewaken.

Wees alert op de mogelijke risico’s tijdens het project. Met de risicomatrix kun je ze signaleren en beheersen. Risicomanagement is geen exclusieve bezigheid van de risicomanager, maar gebeurt in teamverband.

Met ProjectCoach krijg je niet alleen grip op je projectmanagement, maar het werkt ook als een gedetailleerd projectlogboek. Elke taak, elk commentaar van collega’s en elk onderdeel van het projectplan wordt zorgvuldig vastgelegd.

Deze complete projecthistorie is erg handig wanneer er onduidelijkheden of meningsverschillen ontstaan. Zo heb je altijd een duidelijk en goed gedocumenteerd overzicht van alle stappen en beslissingen in je project.

Kies je lidmaatschap

en kies uit de volgende opties:

Layer 1 10% kortinzz Bespaar 10%

PRO

€ 50

Zet vaart achter je projectambities met praktische inzichten, templates en tools.

Belangrijkste voordelen:

PRO Team

€ 150

Betrek collega’s bij je project, werk samen, en creëer een gelijk kennisniveau.

Belangrijkste voordelen:

Totaalconcept

PRO Advies

€ 750

Onbeperkt toegang tot professionele adviesgesprekken: jouw directe lijn met de expert.

Belangrijkste voordelen:

Waarom anderen PRO zijn geworden:

Projectleider bedrijf gewasbescherming

Leidraad

Bij mijn vorige werkgever heb ik een CRM-project mogen leiden, maar dat is niet hetzelfde als het ERP-traject waar ik nu mee bezig ben. De projectmanagement software met ingevulde ERP-taken geeft me inzicht in waar ik allemaal op moet letten.

Logistiek manager handelsbedrijf en transport

Opfrisser

Ik heb een projectmanagementcursus gevolgd, maar dat is alweer een tijdje geleden. Ik gebruik ProjectCoach als opfrisser hoe je een IT-project goed aanpakt.

Operationeel directeur productiebedrijf

Centraliseren

Eerst gebruikte ik een combinatie van Teams, Excel en mailtjes, maar de projectinformatie raakt uiteindelijk toch versnipperd. Hier heb ik nu alles mooi bij elkaar.

Eigenaar management adviesbureau

Consultancy

Ik ben zelf extern adviseur bij bedrijven, en ik gebruik alle tools en software bij elke klus. Absoluut fan van ICT Portal! Alle klanten staan mooi gestructureerd én gescheiden in ProjectCoach. Voor mij een duidelijke manier van werken.

logo

Onafhankelijk en objectief

Onafhankelijkheid is de kerneigenschap van ons platform. Samen met onze leden komen we tot begrijpelijk advies in de complexe wereld van bedrijfssoftware. Vrij van externe invloed, en dat al jarenlang.