WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Specialistische kennis en inzichten: ontdek onze digiboeken

Publicaties over software, projectmanagement en procesoptimalisatie

Altijd up-to-date

De digiboeken in de bibliotheek worden regelmatig bijgewerkt door het team van ICT Portal. Zo heb je altijd de beschikking over de meest actuele informatie.

Interactieve hulpmiddelen

Digiboeken hebben een dynamisch webformaat. De inhoud is verrijkt met grafieken, diagrammen, tabellen en invulbare lijsten.

Multimedia

Sommige digiboeken bevatten video’s: interviews met experts en casestudies. Kruip in de huid van projectleiders en leer van hun ervaringen.

Werkmateriaal

In de digitale bibliotheek vind je templates, checklists en andere documenten die je kunt gebruiken of exporteren.

Personaliseer je content

Dankzij de diverse functies van de bibliotheek kun je zelf aan de slag met de content: stukken tekst onderstrepen, aantekeningen maken, bladwijzers toevoegen en informatie delen.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

De bibliotheek is toegankelijk via het internet en is compatibel met alle besturingssystemen en apparaten, zonder dat je software hoeft te downloaden.

Leer over best practices van succesvolle organisaties

Wat voor soort content vind je hier?

De informatie in de digiboeken is rechtstreeks afkomstig uit het bedrijfsleven, samengesteld door experts en geschreven op een objectieve manier.

Meer dan 5.000 professionals gebruiken de digitale bibliotheek bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Bekijk het overzicht van alle digiboeken.

ICT Portal ondersteunt professionals met tools, advies en inzichten.

Verbreed je kennis

en verruim je vaardigheden.

Account maken