WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Gratis beschikbaar

BPM Wijzer 2024

De BPM Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een Business Process Management-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat een BPM-checklijst, een stappenplan voor het beheren van bedrijfsprocessen, veelgemaakte fouten bij het implementeren, de kosten van een BPM-systeem, enz. Lees meer…

Gratis toegang

Beoordeel deze uitgave:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 4 Gemiddeld: 5
Beschrijving
Inhoudsopgave

De BPM Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een Business Process Management-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat een BPM-checklijst, een stappenplan voor het beheren van bedrijfsprocessen, veelgemaakte fouten bij het implementeren, de kosten van een BPM-systeem, enz. De Wijzer kan bedrijven inzicht bieden in de verschillende aspecten die komen kijken bij het beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. De Wijzer is ook interessant voor: studenten, directieleden, consultancybedrijven en onderwijsinstellingen.

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology). EKCIT doet voortdurend onafhankelijk onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BPM, de verschillende softwarepakketten, bijbehorende leveranciers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Business Process Management
  • Checklist: Heeft het bedrijf baat bij BPM-software?
  • Link tussen BPM en kwaliteitsmanagement
  • Stappenplan voor het beheer van bedrijfsprocessen m.b.v. een BPM-systeem
  • Kosten voor BPM-software
  • Mogelijke valkuilen in een BPM-traject
Gratis toegang

Goed om te weten

Hoe krijg ik toegang tot deze uitgave?

Deze uitgave staat klaar in je eigen online bibliotheek. Meld je aan op deze pagina om direct toegang te krijgen.

Altijd actueel

De inhoud van de publicatie wordt continu geactualiseerd. De digitale uitgave wordt aangeboden in HTML5-formaat. Hiermee is de publicatie via je eigen browser te bekijken en kunnen we gebruik maken van interactieve elementen.

Voor wie is deze uitgave bedoeld?

Voor projectleiders, managers, (ICT)-professionals, studenten en docenten.