WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Breng je wensen en eisen in kaart

HRM Functionaliteitenoverzicht

Dit kennisdocument helpt bij het bepalen van de specificaties waar een omgeving voor personeelsbeheer aan zou moeten voldoen. De prioriteiten van de functionaliteiten kunnen direct met selectievakjes aangevinkt en opgeslagen worden in dit dynamisch invuldocument. Hiervoor zijn de functionaliteiten van allerlei verschillende HRM-pakketten op de markt samengebracht. Versnel het proces om je wensen en eisen voor een nieuw HRM-systeem compleet te krijgen met deze digitale uitgave.

Formaat: online uitgave
Pagina’s: 37
Aantal HRM-selectiecriteria: 261
Lidmaatschap: Premium

Word Premium-lid van ICT Portal om dit Functionaliteitenoverzicht direct te openen.

Aan de slag

Beoordeel deze uitgave:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 4 Gemiddeld: 5
Beschrijving
Inhoudsopgave

Wat vind je precies in het overzicht?

Dit kennisdocument helpt bij het bepalen van de specificaties waar een HRM-systeem aan zou moeten voldoen. De prioriteiten van de functionaliteiten kunnen direct met selectievakjes aangevinkt en opgeslagen worden in dit dynamisch invuldocument. Voor deze uitgave zijn de functionaliteiten van allerlei verschillende HRM-pakketten op de markt samengebracht. Versnel het proces om je wensen en eisen voor een nieuw systeem voor personeelsbeheer compleet te krijgen.

Hoe kan dit document slim worden ingezet?

Het HRM Functionaliteitenoverzicht wordt aangeboden in de vorm van een checklist. Dit zorgt voor voldoende verdieping, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. De gewenste functionaliteiten kunnen worden aangevinkt. De volledig ingevulde en opgeslagen gegevens kunnen naar ICT Portal en/of naar jezelf worden verstuurd. Op basis van deze ingevulde wensen en eisen kunnen we enkele geschikte software-opties voorstellen die voldoen aan de opgestelde criteria.

Dit Functionaliteitenoverzicht kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI), maar is geen handleiding voor het opstellen van een RFI. Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor verdere ondersteuning in dit proces kan je contact opnemen met ICT Portal. ICT Portal is gespecialiseerd in het telefonisch ondersteunen van bedrijven tijdens selectietrajecten en kan helpen bij de selectie van bijpassende HRM-pakketten.

  • Aan de slag! (basisgegevens)
  • Checklist A: HRM-modules (basis)
  • Checklist B: HRM-modules voor specifieke situaties
  • Checklist C: Technische specificaties
  • De lijsten ingevuld; en wat nu?
Het screenshot op deze pagina geeft meer informatie over de inhoud van deze uitgave.

Goed om te weten

Hoe krijg ik toegang tot deze uitgave?

Deze uitgave staat klaar in je eigen online bibliotheek. Meld je aan op deze pagina om direct toegang te krijgen.

Altijd actueel

De inhoud van de publicatie wordt continu geactualiseerd. De digitale uitgave wordt aangeboden in HTML5-formaat. Hiermee is de publicatie via je eigen browser te bekijken en kunnen we gebruik maken van interactieve elementen.

Voor wie is deze uitgave bedoeld?

Voor projectleiders, managers, (ICT)-professionals, studenten en docenten.

review premium paper hrm

“Wij hebben het HRM Functionaliteitenoverzicht gebruikt, omdat hierin de onderwerpen verzameld waren die voor ons proces van belang waren. Het gaf een goede leidraad van de vragen waar we doorheen moeten lopen. Het document hebben we uitgezet bij verschillende afdelingen, zoals IT en HR. Hieruit kwamen de verschillende wensen van de afdelingen duidelijk naar voren. Het heeft ons dus in de inventarisatie erg geholpen en kan ons in een later stadium ook ondersteunen om als leidraad te blijven dienen.”

Ruud Laan, HR Manager bij Koninklijke Boon Edam

Deze bedrijven waren blij met het HRM Functionaliteitenoverzicht