WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

HRM Functionaliteitenoverzicht

Dit digiboek helpt je bij het bepalen van de specificaties waar een omgeving voor personeelsbeheer aan zou moeten voldoen. De prioriteiten van de functionaliteiten kunnen direct met selectievakjes aangevinkt en opgeslagen worden in dit dynamisch invuldocument. Hiervoor zijn de functionaliteiten van allerlei verschillende HRM-pakketten op de markt samengebracht. Versnel het proces om je wensen en eisen voor een nieuw HRM-systeem compleet te krijgen met deze digitale uitgave.

Formaat: online hulpmiddel

PRO Word PRO en krijg toegang tot dit digiboek. Wat is PRO?

50 €/maand

opzeggen wanneer je wilt
Beschrijving
Inhoudsopgave
Review

Wat vind je precies in dit digiboek?

Het HRM Functionaliteitenoverzicht helpt bij het bepalen van de specificaties waar een HRM-systeem aan zou moeten voldoen. De prioriteiten van de functionaliteiten kunnen direct met selectievakjes aangevinkt en opgeslagen worden in dit dynamisch invuldocument. Voor deze uitgave zijn de functionaliteiten van allerlei verschillende HRM-pakketten op de markt samengebracht. Versnel het proces om je wensen en eisen voor een nieuw systeem voor personeelsbeheer compleet te krijgen.

Hoe kan dit kennisdocument slim worden ingezet?

Het HRM Functionaliteitenoverzicht wordt aangeboden in de vorm van een uitgebreide checklijst. Dit zorgt voor voldoende verdieping, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. De gewenste functionaliteiten kunnen worden aangevinkt. De volledig ingevulde en opgeslagen gegevens kunnen bij ICT Portal worden ingediend via het knopje ‘Selectiehulp’ onderin het digiboek. Op basis van deze ingevulde wensen en eisen kunnen we enkele geschikte software-opties voorstellen die voldoen aan de opgestelde criteria.

Dit functionaliteitenoverzicht kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI). Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor verdere ondersteuning in dit proces kan je contact opnemen met ICT Portal. We ondersteunen bedrijven tijdens selectietrajecten en helpen bij het vinden van bijpassende HRM-pakketten.

  • Aan de slag! (basisgegevens)
  • Inputsectie A: HRM-modules (basis)
  • Inputsectie B: HRM-modules voor specifieke situaties
  • Inputsectie C: Technische specificaties
  • De gegevens zijn ingevuld; en wat nu?

Het screenshot op deze pagina geeft meer informatie over de inhoud van deze uitgave.

Wat vond je van dit digiboek?

Ervaringen van PRO-leden

Ruud Laan (HR Manager, Koninklijke Boon Edam)

“Wij hebben het HRM Functionaliteitenoverzicht gebruikt, omdat hierin de onderwerpen verzameld waren die voor ons proces van belang waren. Het gaf een goede leidraad van de vragen waar we doorheen moeten lopen. Het document hebben we uitgezet bij verschillende afdelingen, zoals IT en HR. Hieruit kwamen de verschillende wensen van de afdelingen duidelijk naar voren. Het heeft ons dus in de inventarisatie erg geholpen en kan ons in een later stadium ook ondersteunen om als leidraad te blijven dienen.”