WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Financieel Systeem Functionaliteitenoverzicht

Bepaal de specificaties van een (nieuw) financieel systeem, of een ERP-systeem met een sterke financiële insteek. Met deze dynamische checklijst kunnen functionele prioriteiten direct met selectievakjes worden aangevinkt en opgeslagen. De kennistool bundelt de functionaliteiten van gangbare financiële softwarepakketten. Versnel het proces om de wensen en eisen voor een nieuw ERP-systeem helder te krijgen.

Formaat: online hulpmiddel

Beschikbaar voor: Pro-leden

PRO
50 €/maand
meer info over Pro
Beschrijving
Inhoudsopgave

Wat vind je precies in dit digiboek?

Dit Financieel ERP-functionaliteitenoverzicht is een hulpmiddel voor bedrijven die zich serieus oriënteren op de aankoop van een (nieuw) financieel systeem, of een ERP-systeem met een sterke financiële insteek. De mogelijkheden voor productiebedrijven zijn namelijk enorm uitgebreid. Deze uitgave bundelt alle functionaliteiten die verschillende ERP-pakketten op dit moment aanbieden in één duidelijk overzicht. Versnel het proces om je wensen en eisen voor een nieuw financieel ERP-systeem compleet te krijgen.

Hoe kan dit kennisdocument slim worden ingezet?

Dit functionaliteitenoverzicht kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI). Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor verdere ondersteuning in dit proces kan je contact opnemen met ICT Portal. We ondersteunen bedrijven tijdens selectietrajecten en helpen bij het vinden van bijpassende ERP-pakketten.

  • Inputsectie A: Algemene financiële functionaliteiten
  • Inputsectie B: Debiteuren
  • Inputsectie C: Crediteuren
  • Inputsectie D: Internationalisering
  • Inputsectie E: Aanvullende functionaliteiten
  • Inputsectie F: Integraties
  • Inputsectie G: Technische kenmerken
  • De gegevens zijn ingevuld, en wat nu?

Het screenshot op deze pagina geeft meer informatie over de inhoud van deze uitgave.