WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

ERP Productie Functionaliteitenoverzicht

Bepaal de specificaties van een nieuw ERP-systeem geschikt voor productiebedrijven. De maakindustrie stelt specifieke eisen aan een ERP, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze kennistool bundelt de functionaliteiten van de gangbare ERP-pakketten voor productiebedrijven. Functionele prioriteiten kunnen direct met selectievakjes worden aangevinkt en opgeslagen. Versnel het proces om de wensen en eisen voor een nieuw ERP-systeem helder te krijgen.

Formaat: online hulpmiddel

Beschikbaar voor: Pro-leden

PRO
50 €/maand
meer info over Pro
Beschrijving
Inhoudsopgave
Review

Wat vind je precies in het overzicht?

Dit ERP Productie-functionaliteitenoverzicht is een hulpmiddel voor bedrijven die zich serieus oriënteren op de aankoop van een ERP-systeem met een sterke productiemodule (manufacturing). De mogelijkheden voor productiebedrijven zijn namelijk enorm uitgebreid, en projectleiders verliezen zich maar al te vaak in alle opties die beschikbaar zijn. Deze uitgave bundelt alle functionaliteiten die verschillende ERP-pakketten op dit moment aanbieden in één duidelijk overzicht. Versnel het proces om je wensen en eisen voor een nieuw ERP compleet te krijgen.

Hoe kan dit digiboek slim worden ingezet?

Het ERP Productie-functionaliteitenoverzicht wordt aangeboden in de vorm van een uitgebreide checklijst. Dit zorgt voor voldoende verdieping, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. De gewenste functionaliteiten kunnen worden aangevinkt. De volledig ingevulde en opgeslagen gegevens kunnen bij ICT Portal worden ingediend via het knopje ‘Selectiehulp’ onderin het digiboek. Op basis van deze ingevulde wensen en eisen kunnen we enkele geschikte software-opties voorstellen die voldoen aan de opgestelde criteria.

Dit functionaliteitenoverzicht kan worden gebruikt ter ondersteuning van het opstellen van een Request For Information (RFI). Voor een RFI zijn ook andere zaken van belang, zoals prijs, service tijdens en na de implementatie, ervaring van de leverancier, referenties, etc. Voor verdere ondersteuning in dit proces kan je contact opnemen met ICT Portal. We ondersteunen bedrijven tijdens selectietrajecten en helpen bij het vinden van bijpassende ERP-pakketten.

  • Inputsectie A: Engineering
  • Inputsectie B: Shop Floor Control
  • Inputsectie C: Projectmatig werken
  • Inputsectie D: Bijbehorende diensten
  • Inputsectie E: Rapportage en dataverzameling
  • Inputsectie F: Productiefunctionaliteiten voor specifieke sectoren
  • Inputsectie G: Integraties
  • Inputsectie H: Raakvlakken met andere bedrijfsprocessen
  • Inputsectie I: Technische kenmerken
  • De gegevens zijn ingevoerd, en wat nu?

Het screenshot op deze pagina geeft meer informatie over de inhoud.

Wat vond je van dit digiboek?

Ervaringen van PRO-leden

Bart Jansen (Eigenaar, AluSport)

“Ons bedrijf kent de laatste jaren een sterke groei en een ERP-systeem was noodzakelijk. Het is helaas niet makkelijk om door de bomen het bos te zien. Bij onze zoektocht zijn we bij ICT Portal terechtgekomen. Een screening van onze noodzaak en kennis van de markt bracht ons in contact met een aantal partijen die binnen ons budget vielen. Wij zijn blij dat we op deze manier een oplossing hebben kunnen vinden.”