WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Durf te vragen

Onafhankelijk advies

ICT Portal is een initiatief van EKCIT, Europees kenniscentrum voor informatietechnologie. EKCIT adviseert bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en aankomend professionals op het gebied van software en procesoptimalisatie.

Vraag advies

Beantwoord de volgende vragen:

1. Zoek je advies als bedrijf of als student?

2. Waarbij zoek je advies?

Voor een onafhankelijke pakket- en/of leveranciersselectie kan je een beroep doen op het kenniscentrum. Door dagelijks contact met zowel softwareleveranciers als hun (potentiële) afnemers, neemt het kenniscentrum een centrale informatiepositie in. Deze ‘hub-functie’ wordt versterkt door het doen van onderzoek naar de prestaties van softwarepakketten én de bijbehorende implementatiepartners. Oriënterende bedrijven kunnen met deze informatie hun voordeel doen.

Start aanvraag

Ben je bezig met het opstellen van een lijst van software-criteria? Plan een afspraak in en we kijken even met je mee.

Start aanvraag

Je bent niet betrokken bij een software selectietraject, maar je hebt wel een vraag? De leden van ICT Portal kunnen je helpen.

Stel je vraag

Heb je als student een specifieke vraag, bijvoorbeeld in het kader van een schoolopdracht of scriptie? De leden van ICT Portal kunnen je helpen.

Aanmelden

Stel je vraag aan de leden van ICT Portal. Ze helpen je graag verder.

Aanmelden

Meer informatie

over de adviesmogelijkheden van ICT Portal

Wat voor soort advies biedt ICT Portal aan?

a) Persoonlijk advies vanuit het kenniscentrum EKCIT (initiatiefnemer van ICT Portal)
b) Advies van de ICT Portal-leden via het forum.

Daarnaast maken jaarlijks twee miljoen (aankomend) professionals gebruik van de online informatie die EKCIT in tekst en beeld via haar portals ter beschikking stelt.

Wanneer kom ik in aanmerking voor persoonlijk advies?

Als je betrokken bent bij een software selectietraject, kan je een beroep doen op persoonlijk advies vanuit kenniscentrum EKCIT.

Hoe zit het met de onafhankelijkheid van ICT Portal als adviseur?

ICT Portal maakt deel uit van kenniscentrum EKCIT, een volledig onafhankelijke organisatie die verspreiding van kennis en kunde op het gebied van ICT beoogt – zowel onder bedrijven, overheden als onderwijsinstellingen. Daarnaast ondersteunt de organisatie bedrijven bij het vinden van softwareoplossingen en eventueel geschikte implementatiepartners.