WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Durf te vragen

Onafhankelijk advies

Hoewel er veel informatie te vinden is op ICT Portal, heb je soms gewoon een specifieke vraag of vraagstuk. Heb je de juiste weg ingeslagen op softwaregebied, hoe zit het met de integratie van bepaalde applicaties, of welke leverancier zou een match zijn met jouw bedrijf? Geef hieronder aan met welk doel je advies nodig hebt, en krijg kosteloos persoonlijk advies van ICT Portal of stel je vraag aan ICT Portal leden op het Forum.

Waarbij zoek je advies?

Voor een objectieve pakket- en/of leveranciersselectie kun je een beroep doen op ICT Portal. Op basis van eigen onderzoek naar de prestaties van softwarepakketten én de bijbehorende leveranciers, kan ICT Portal je objectief adviseren. Doe je voordeel met deze informatie en plan een gesprek in. We zijn geduldig en helpen maandelijks tientallen projectleiders daadwerkelijk verder op weg. Aan deze dienst zijn geen kosten verbonden.

Gesprek inplannen

Ben je bezig met een wensen- en eisenlijst voor een nieuw softwarepakket? Plan een gesprek in voor kosteloos en objectief advies over de juiste vervolgstappen.

Gesprek inplannen

Je bent niet betrokken bij een software selectietraject, maar je hebt wel een vraag? De leden van ICT Portal kunnen je helpen. Nog geen lid van ICT Portal? Meld je hier gratis aan.

Stel je vraag

Heb je als student een specifieke vraag, bijvoorbeeld in het kader van een schoolopdracht of scriptie? De leden van ICT Portal kunnen je helpen.

Aanmelden

Stel je vraag aan de leden van ICT Portal. Ze helpen je graag verder.

Aanmelden