CRM Wijzer

CRM Wijzer
Beoordeel dit artikel:
Totaal: 3 Gemiddelde: 4.7


De CRM Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een CRM-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat lijsten om CRM-systemen te vergelijken, een uitleg van de verschillen tussen een lokale implementatie (on-premise) en in de cloud, veelgemaakte fouten bij het implementeren, aandachtspunten bij de leveranciersselectie, de kosten van een CRM, enz. De Wijzer kan bedrijven inzicht bieden in de verschillende aspecten die komen kijken bij Customer Relationship Management. De Wijzer is ook interessant voor: studenten, directieleden, consultancybedrijven en onderwijsinstellingen.

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology). EKCIT doet voortdurend onafhankelijk onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CRM, de verschillende softwarepakketten, bijbehorende leveranciers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Introductie Customer Relationship Management
  • Heeft elk bedrijf baat bij een CRM-pakket?
  • Losstaand CRM-pakket of geïntegreerde module in een ERP?
  • Welk soort CRM-pakket past bij de organisatie?
  • Klantenbinding met behulp van een CRM
  • CRM-pakkettenvergelijk
  • Hoe worden de kosten van een CRM-pakket gefactureerd?
  • Mogelijke valkuilen bij implementatie en gebruik van een CRM-systeem

Goed om te weten:

Hoe krijg ik toegang tot de gids?

De gids is beschikbaar in je eigen professionele online bibliotheek.

Waarom niet in PDF-formaat?

De digitale bibliotheek is bedoeld voor het raadplegen van professionele publicaties.

Voor wie is de digitale bibliotheek bedoeld?

Voor projectleiders, ICT-professionals, studenten, en professoren aan de universiteit. Content kan worden gepersonaliseerd: maak aantekeningen en markeer stukken tekst.

“Zoekende naar informatie over mogelijkheden die er zijn betreffende CRM pakketten kwam ik de ICT Portal tegen. Deze site biedt alle informatie over niet alleen CRM maar ook ERP aan. En dat zonder directe afhankelijkheid van leveranciers! De informatie op de site, heeft ons geholpen om een keuze te maken, met name de CRM Wijzer is hierbij erg behulpzaam geweest.”


Frans Kluijtmans, Manager ICT. Cox Geelen bv.

 

Deze bedrijven waren blij met de Wijzer