WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Gratis beschikbaar

Enterprise Search Wijzer

De Enterprise Search Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een Enterprise Search-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat verschillende zoekoplossingen, ROI-berekening, een leveranciers-check, kosten van een Enterprise Search-systeem, selectiecriteria, enz.

Gratis toegang

Beoordeel deze uitgave:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 4 Gemiddeld: 5
Beschrijving
Inhoudsopgave

De Enterprise Search Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een Enterprise Search-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. Het Digiboek bevat verschillende zoekoplossingen, ROI-berekening, een leveranciers-check, kosten van een Enterprise Search-systeem, selectiecriteria, enz. De Wijzer kan bedrijven inzicht bieden in de verschillende aspecten die komen kijken bij het beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. De content in dit digitale boek is ook interessant voor: studenten, directieleden, consultancybedrijven en onderwijsinstellingen.

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology). EKCIT doet voortdurend onafhankelijk onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Search, de verschillende softwarepakketten, bijbehorende leveranciers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Enterprise Search
  • Verschillende zoekoplossingen
  • Kosten van systemen
  • Return on Investment (ROI)
  • 6 belangrijke selectiecriteria
  • Leveranciers Check
Gratis toegang

Goed om te weten

Hoe krijg ik toegang tot deze uitgave?

Deze uitgave staat klaar in je eigen online bibliotheek. Meld je aan op deze pagina om direct toegang te krijgen.

Altijd actueel

De inhoud van de publicatie wordt continu geactualiseerd. De digitale uitgave wordt aangeboden in HTML5-formaat. Hiermee is de publicatie via je eigen browser te bekijken en kunnen we gebruik maken van interactieve elementen.

Voor wie is deze uitgave bedoeld?

Voor projectleiders, managers, (ICT)-professionals, studenten en docenten.