WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail

Gratis beschikbaar voor leden

Enterprise Search Wijzer

De Enterprise Search Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een Enterprise Search-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat verschillende zoekoplossingen, ROI-berekening, een leveranciers-check, kosten van een Enterprise Search-systeem, selectiecriteria, enz. Lees meer…

Word lid van ICT Portal om deze Wijzer te lezen.

Gratis lid worden Meer informatie

Beoordeel deze publicatie:

Beoordeel dit artikel:
Totaal: 2 Gemiddeld: 5
Beschrijving
Inhoudsopgave

De Enterprise Search Wijzer helpt projectleiders te bepalen of het nuttig is een Enterprise Search-systeem voor hun bedrijf aan te schaffen. De Wijzer bevat verschillende zoekoplossingen, ROI-berekening, een leveranciers-check, kosten van een Enterprise Search-systeem, selectiecriteria, enz. De Wijzer kan bedrijven inzicht bieden in de verschillende aspecten die komen kijken bij het beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. De Wijzer is ook interessant voor: studenten, directieleden, consultancybedrijven en onderwijsinstellingen.

ICT Portal is een initiatief van EKCIT (European Knowledge Center for Information Technology). EKCIT doet voortdurend onafhankelijk onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Search, de verschillende softwarepakketten, bijbehorende leveranciers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Enterprise Search
  • Verschillende zoekoplossingen
  • Kosten van systemen
  • Return on Investment (ROI)
  • 6 belangrijke selectiecriteria
  • Leveranciers Check

Goed om te weten

Hoe krijg ik toegang tot de uitgave?

Deze uitgave is beschikbaar in je eigen professionele online bibliotheek. Voor toegang tot de Bibliotheek is een ICT Portal lidmaatschap vereist.

Waarom niet in pdf-formaat?

De inhoud van onze publicaties wordt continu geactualiseerd. Een pdf daarentegen is een statisch document, dat zich niet leent voor constante updates of interactieve functionaliteiten. De digitale uitgaven in de Bibliotheek worden aangeboden in HTML5-formaat. HTML5 wordt door uitgevers gezien als de nieuwe standaard voor het aanbieden van professionele online content.

Voor wie is de digitale bibliotheek bedoeld?

Voor projectleiders, ICT-professionals, studenten, en professoren aan de universiteit. Content kan worden gepersonaliseerd: maak aantekeningen en markeer stukken tekst.