WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Mail
Nieuws over moderne ICT-technologie

Technologie en innovatie gaan hand in hand. Lees het laatste nieuws, achtergronden en analyses van de ontwikkelingen in ICT-technologie.

Nieuws over Human Resource Management (HRM)

Het stroomlijnen en automatiseren van de personeelszaken is een belangrijk onderdeel voor de HR-afdeling. Wat is het laatste nieuws?

Nieuws over Enterprise Resource Planning (ERP)

Een ERP-systeem brengt alle belangrijke informatie van verschillende bedrijfsafdelingen samen. Wat zijn de laatste ERP-trends?

Nieuws over Enterprise Search (zoekoplossing voor bedrijven)

Bedrijfsinformatie staat vaak op verschillende plekken opgeslagen. Hoe kan je grote hoeveelheden bedrijfsdata doorzoeken?

Nieuws over Document Management Systemen (DMS)

Het digitaal beheren van documenten is in veel organisatie een belangrijk en actueel thema. Lees hier de laatste DMS-trends.

Nieuws over Digital Signage en Narrowcasting

Blijf op de hoogte van alle ontwikkeling omtrent digitale informatieschermen; geschikt voor zowel interne als externe communicatie.

Nieuws over databases en Database Management Systemen (DBMS)

Databeheer is essentieel voor moderne organisaties. Lees alles over het verzamelen, organiseren en aan elkaar linken van gegevens.

Nieuws over Customer Relationship Management (CRM)

Het beheren van bestaande en potentiële klanten is cruciaal in het bedrijfsleven. Lees hier de nieuwste CRM-marktontwikkelingen.

Nieuws over Cloud Computing

Actuele ontwikkelingen op het gebied van Cloud Computing. Bekijk het laatste nieuws over zowel data- als systeemopslag in de cloud.